Til høyre finner du en oversikt over de komponentene som oftest etterspørres i samband med nettpubliseringsløsninger. Dersom det er dette du har behov for, så er det rimelig sikkert at vi kan utvikle en rimelig løsning basert på standardkomponenter for din virksomhet.

Bilde av servitør foran en meny.

Anonym publisering (å kunne publisere uten først å måtte registrere seg som bruker senker terskelen for at besøkende bidrar med innhold på nettstedet. Nettsteder som omhandler sensitive spørsmål har dessuten behov for at brukere skal kunne ytre seg anonymt.

Vi kan tilby en betalingsløsning integrert i nettstedet som gjør det mulig å betale for innhold, varer og tjenester basert på Visa, Mastercard og/eller PayPal. Det arbeides med en tilsvarende løsning for Vipps.

Noe eller deler av innholdet på nettstedet kan legges bak en betalingsmur, slik at kun de som abonnerer på innholdet vil ha tilgang til det. Vi gir deg full kontroll over dette, gjerne kombinert med en betalingsløsning som gir umiddelbar tilgang.

Nettstedet kan tilrettelegges for flerspråklighet. Det innebærer at innholdet vises på det språk som brukeren foretrekker (basert på den språkpreferanse besøkende har satt i nettleseren, eller ved at besøkende velger språk eksplisitt).

Diskusjonsforum kan blant annet benyttes til å gi online brukerstøtte, og til å tilrettelegge for diskusjon og debatt. Vi kan både tilby forum basert på standardkomponenter, eller integrere tredjeparts-løsninger som Disqus i publiseringsløsningen.

Dersom nettstedet har behov for et fotogalleri, leveres dette som en standardkomponent basert på JuiceBox-biblioteket.

Til illustrasjoner kjøper vi standardbilder fra anerkjente leverandører av såkalt «stock photo» som Alamy og Shutterstock. Vi bruker dessuten profesjonelle fotografer og illustratører som under­leverandører dersom der er behov for mer enn standardbilder. Og dersom budsjettet er virkelig trangt vet vi hvordan materiale kan brukes lovlig under fribrukslisenser som Creative Commons. Vi garanterer at alle illustrasjoner som inngår i en leveranse fra oss er rettighets­klarerte.

Innhold kommer.

En kalender kan enten brukes for å informere om kommende hendelser, eller til vise tilgjengelighet av utleieobjekter som hotellrom eller utstyr.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Itaque natus quaerat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Itaque natus quaerat.

Innhold kommer.

Et nyhetsbrev lar kunder/brukere abonnere på nyheter via epost. Vi kan tilby integrasjon med en løsning levert ekstern leverandør (MailChimp) eller en innebygget løsning.

Innhold kommer.

For nettsteder som oppdateres sjelden (typisk: borettslag, foreninger og lag) kan nettstedet settes opp med push-notifikasjoner der abonnenter vil gå melding pr. epost når viktige nyheter blir postet på nettstedet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Itaque natus quaerat.

Vi kan enten lage spørreskjemaene for deg, eller gi opplæring slik at du selv kan lage spørreundersøkelser of lignende i publiseringsløsningen. Resultatet fra slike spørreundersøkelser kan importeres inn i Microsoft Excel og andre verktøy for statistisk analyse.

Vi har spesialisert oss på å tilby komplette løsninger for ulike typer utleievirksomhet. Løsningen brukes blant annet i samband med utleie av feriebolig, og utleie av utstyr.

Nettstedet kan settes opp for å vise video som lagres lokalt, eller som leveres direkte til brukerens nettleser fra CDN-verter som YouTube og Vimeo.